Skip to content

Inhouse recruiter

Eindhoven, Nederland€ 2.500 - € 4.500 per maand

Functieomschrijving

Ben jij een getalenteerde recruiter en vind je het leuk om een team te helpen groeien? Word je blij van het proactief benaderen van personen? Dan zoeken wij jou! We zijn namelijk op zoek naar een absolute topper van een recruiter 😉 

Wil jij de groei van ons team naar een hoger niveau tillen én deel uitmaken van ons topteam? We horen je graag! Bij ons kun jij je in sneltreinvaart ontwikkelen en word je direct ondergedompeld in het echte werk.


Wat doet CleverIT?

CleverIT verzorgt virtuele werkplekken in haar eigen datacentrum infrastructuur en zorgt ervoor dat klanten altijd, overal, veilig en stabiel kunnen werken. Door te werken met een team van echt slimme IT'ers die al sinds jonge leeftijd bezig zijn met computers en makkelijk hun opleiding hebben doorlopen, hebben we de slagkracht om dingen veel slimmer aan te pakken dan de rest van de markt. Door extreem veel automatisering en zelf ontwikkelde software werken de IT-diensten van CleverIT opmerkelijk goed. CleverIT groeit hierdoor inmiddels al 5 jaar achter elkaar met meer dan 25%.

“CleverIT staat met beide benen op de grond, heeft kennis van zaken en een 'het moet gewoon werken’ mentaliteit. Bovendien is CleverIT ons klankbord bij IT-beslissingen. Bij CleverIT hadden we direct het gevoel van ‘wij begrijpen elkaar’. Dat gaf rust en vertrouwen.” - Mathee van de Vin (Van de Vin Ramen en Kozijnen)


Wat ga je doen?

Als recruiter zul je een unieke rol vervullen, waarbij je een plaatsje op de voorste rij krijgt bij het verder uitbouwen van ons team. We zijn ervan overtuigd dat dit een unieke kans voor je is; een groeiende rol waarbij je veelal zelfstandig werkt en dus je eigen invulling kan geven en zelf verantwoordelijk bent voor de indeling van je uren/dagen. Idealiter ben je minimaal 32 uur per week (minimaal 4 dagen) beschikbaar, maar hierin zijn we flexibel en bieden we jou de mogelijkheid om je agenda zelf in te vullen, waardoor deze functie de ruimte biedt voor andere leuke dingen in je leven.

Jij bent hét gezicht en eerste aanspreekpunt van CleverIT als recruiter en je werft kandidaten voor onze organisatie. Je informeert, enthousiasmeert en selecteert kandidaten. Als recruiter weet jij als geen ander de beste kandidaten te vinden, benaderen en selecteren die passen bij CleverIT. Naast jouw recruitmentwerkzaamheden, ondersteun je ons bij onze wervingsvraagstukken.

Jij wordt eindverantwoordelijke van ons wervingsproces. Daarbij behoren de volgende taken:

 • Actief zoeken naar interessante kandidaten;
 • Aanleggen databestanden om gerichter te kunnen zoeken;
 • Werven van kandidaten via diverse wervingskanalen;
 • Screenen van binnengekomen sollicitaties;
 • Het (samen) voeren van gesprekken met kandidaten


Wat bieden we jou?

 • Een diversiteit aan taken en daarmee een boost aan skills;
 • Een leuke bedrijfscultuur met heel veel gezelligheid op kantoor (hartje Eindhoven) en daarbuiten met ons informele en familiaire team. Denk aan gezamenlijke lunches, borrels, waterskiën, wintersporten et cetera;
 • Veel vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid;
 • Uiteraard een leuk salaris;
 • Zeer flexibel met vakantiedagen, stem het even af en neem een dagje extra.

Vereisten

Ons verlanglijstje: wat vragen we van jou?
Bij CleverIT hebben we allemaal een onuitputtelijke drive voor ICT en automatisering, houden we van een flinke dosis gezelligheid, maar tegelijkertijd van veel bereiken. Dat zien we ook graag bij onze toekomstige collega! Daarnaast vragen wij:

 • Je bent slim en vlot
 • Je hebt eenvoudig vwo (of havo) doorlopen, een HR gerelateerde opleiding op hbo- of wo-niveau is mooi meegenomen
 • Goede communicatieve vaardigheden (Nederlands sprekend) én social skills;
 • Zelfstandig werken doe je met gemak
 • Recruitmentervaring is een absolute pré


Nieuwsgierig? Neem contact op!
Past deze vacature van recruiter in het plaatje dat jij voor ogen hebt? Mooi! We kunnen niet wachten van je te horen! 

of